Verslag N3-1

Beilen, zaterdag 18 maart 2017

De meiden van N3-1 draaien de warm-up routine. Onze coach Anja Oosting zorgt ervoor dat de meiden de ballen krijgen toegegooid zodat ze deze onderhands kunnen terugspelen. Daarna nog de opslag oefenen en dan begint al snel de eerste wedstrijd.

Wie de meiden aan het begin van het seizoen zag spelen, en nu naar ze kijkt, ziet een wereld van verschil. De eerste wedstrijd tegen Fama N3-1 hebben de meiden net verloren met een stand van 4-3, de tweede wedstrijd gewonnen met 2-1 van Sudosa Desto N3-1 en de laatste wedstrijd verloren van Olhaco N3-2 met 4-1. Al met al waren het spannende wedstrijden en hebben ze heel goed gespeeld. Een keurig vierkante opstelling in het veld, wat even een verandering was voor ons team, wat hebben ze hier veel mooie punten mee gepakt. Geloof oprecht dat er hele mooie dingen gaan gebeuren wanneer de meiden zo goed blijven spelen. Goed gedaan meiden!

Familie Britstra

Zaterdag 18 maart 2017

Ik vond dat de opslag heel erg goed ging en we hebben dik gewonnen van Sudosa en heel veel punten gescoord. Soms ging de bal wel uit. We hadden flink geoefend voor de wedstrijd en we hebben natuurlijk heel veel plezier gemaakt. Het publiek ging juigen dat vonden we heel leuk. De wedstrijden vinden wij ook erg leuk. Soms hadden we pijn aan onze linkerarm want we hadden donderdag allemaal de negenjaarsprik gehad en dat vonden we niet zo fijn. Cindy kwam ook nog bij ons kijken en die ging ons nog wat tips geven. Toen we klaar waren met de wedstrijden moesten we nog snel naar de Poiesz omdat we daar op de foto gingen.

Floor Britstra