Smash wint van Hake Tjoba en verovert 7e plek

Smash begon redelijk sterk aan de wedstrijd. Tjoba werd met de opslag, strakke blokkering en sterke aanvallen van Smash flink onder druk gezet. Door veel eigen fouten aan de kant van Smash, waardoor de voorsprong minimaal bleef, wist ook Tjoba knap aan te haken. Uiteindelijk won Smash de eerste set met 25-23.

De tweede set begon Smash wederom sterk. Al snel pakte Smash een grote voorsprong en was dan ook vastberaden deze niet meer uit handen te geven. Door hoge servicedruk pakt Smash de set met 25-16. De derde set was een replica van set twee. Smash pakt al snel een comfortabele voorsprong op Tjoba en wint de set overtuigend met 25-17.

Smash was gebrand de wedstrijd met 4-0 te winnen. Door een aantal fouten in de service en de verdediging liep Tjoba steeds verder in op Smash. Uiteindelijk wint Smash de set met 25-23. Komende vrijdag speelt de ploeg thuis tegen SSS/E DS2, om 19:00 uur.