Smash verliest in spannend duel tegen Vonk

Na de klinkende overwinning van vorige week woensdag 29 januari moest Smash DS1 vrijdagavond 31 januari genoegen nemen met 1 punt.

De uitwedstrijd werd kansloos verloren, in tegenstelling tot de wedstrijd die vrijdagavond werd gespeeld. Er lagen veel kansen voor de Beiler dames, maar Vonk trok aan het langste eind.

Set één start moeizaam, maar Smash weet in te haken op Vonk. De pass ging steeds beter lopen en alle aanspeelpunten werden optimaal benut. Helaas nét niet genoeg om de setwinst te pakken, 23-25.

Set twee pakte Vonk een voorsprong, er werd hard gewerkt in het veld maar het liep niet zoals gehoopt. De setwinst gaat naar Vonk, 14-25. Ook in set drie weet Vonk een voorsprong te pakken. Bij Smash werden er een aantal wissels gemaakt wat leidde tot een paar prachtige rally’s. Echter niet voldoende om de setwinst te pakken, Vonk wint de set met 17-25.

Service druk, sterke verdediging en knappe aanvallen maakte het dat Smash de laatste set met volle overtuiging wist te winnen. Er werd veel gevarieerd in de aanval er werden knappe ballen gescoord, tactische ballen vielen op de grond bij Vonk en als klapper op de vuurpijl maakt Emma (tijdens haar laatste wedstrijd) een gigantisch harde aanval met een omloop actie! Het harde werken resulteerde in een setwinst van 25-17!