Smash DS1 pakt geen punten in Hoogeveen

In het thuisduel tegen Olhaco DS2 verliest Smash met 2-3. Smash wist thuis de gewonnen sets met 25-14 en 25-23 te pakken. De Beiler dames hadden dan ook gehoopt in Hoogeveen punten te pakken.

Olhaco had een sterke service druk waardoor de pass niet altijd even goed liep en de aanval niet optimaal kon worden benut. Er werden een aantal wissels gemaakt, maar ook dit bleek niet voldoende. Olhaco pakt de setwinst met 25-16. In set twee begon de pass meer te lopen en wist Smash spelers beter te bedienen. Er werd gevarieerd over de buitenkant en de middenpositie. Er werden directe punten gescoord, maar Olhaco trok aan het langste eind, 25-19.

Set drie kregen de Beiler dames de service en aanval beter onder controle. Maar uiteindelijk ontstaan er halverwege de set veel service fouten aan de kant van Smash en niet voldoende aanvalskracht, hierdoor pakte Olhaco de voorsprong. Olhaco bleek sterker en pakte ook set drie met 25-19. Olhaco weet in set vier wederom een flexibele voorsprong te pakken, Smash weet nog een aantal punten te scoren maar schiet te kort. Olhaco wint ook set vier, 25-14.