Smash N4 2 speelt perfecte 2e competitieronde

De meiden van Smash N4 2 gingen met leidsters Sandra en Alice op pad naar Ruinen voor de 2e competitieronde. De 1e competitie was er één winstpartij en een verliespartij, maar dat zou deze zaterdagochtend anders gaan.

De 1e wedstrijd speelden de meiden tegen Fama N4 4 en dat team bestaat uit alleen jongens. De Smash-meiden begonnen scherp en gaven de jongens van Fama geen kans. De 1e set eindigde in een 31 – 10 overwinning. De 2e set leek dus een makkie, met de nadruk op leek. De concentratie was wat minder en er werden te veel foutjes gemaakt en zowaar ontstond er een spannende set. Omdat het publiek van Smash geen zicht had op het scorebord, leek het uit te draaien op een gelijkspel. Maar niets was minder waar. 10 seconden voor tijd werd de 22 – 21 gescoord en dat bleef het. De volle winst dus. De 2e wedstrijd moesten de dames tegen koploper AFC N4 3. Dat leek een geduchte tegenstander, maar in de praktijk viel dat mee. Met goed aanvalsspel en onder de uitstekende begeleiding van coaches Sandra Cid en Alice Boelen werden beide sets winnend afgesloten. De setstanden waren 29 – 15 en 26 – 21. Op een ander veld deden Sudosa-Desto N4 1 en N4 5 aan broedermoord door de punten te delen. Daardoor is het razend spannend aan de top van de poule Niveau 4 poule C. Sudosa-Desto N4 1, Smash N4 2 en Sudosa-Desto N4 5 staan respectievelijk 1e, 2e en 3e met een gat van 1 punt tussen elk team. Zaterdag 7 maart is de 3e competitieronde en speelt Smash N4 2 in Appelscha tegen AFC N4 3 en Sudosa-Desto N4 5.