Smash N4 2 levert thuis topprestatie!

De meiden van Smash N4 2 speelden hun laatste toernooidag thuis in de vertrouwde Drenthehal. Eerst moesten Babet en Nynke nog meedoen met Smash N4 1 die kampioen kon worden. In een zinderende wedstrijd bij de stand 16 – 16 scoorde N4 1 vlak voor tijd 17 – 16. Babet nam de tijd voor de opslag en de zoemer klonk. KAMPIOENEN! Namens Smash N4 2: Smash N4 1 gefeliciteerd!

 

Toen konden de 5 meiden, Zoë, Roos, Dyone, Babet en Nynke aan hun eigen wedstrijden beginnen. Eerst werd gespeeld tegen Fama N4 4. De meiden speelden heel geconcentreerd, vochten voor elke bal en hadden vooral heel veel plezier. Er waren lange rally’s die N4 2 vaak won. De score ging gelijk op, maar op laatste pakte N4 2 de voorsprong en gaf die niet meer weg. Ook de 2e set bleef het team onder de bezielende leiding van coachen Sonja Kersing en Mau Rits Beuling geconcentreerd spelen. Ook de 2e set werd gepakt en de vreugde was groot. Wat waren de coaches en alle ouders (en opa’s en oma’s) supertrots!

De 2e wedstrijd wachte kampioen Fama N4 2, die net precies kampioen waren geworden tegen VCZ N4 1. Misschien was de concentratie wat minder bij deze meiden en bij Smash N4 2 was die er wel, dat hadden wel al gezien. En inderdaad Smash N4 2 leverde een topprestatie en maakte het Fama N4 2 heel erg moeilijk. Het nam zelfs in beide sets een voorsprong, in de 2e set zelfs een ruime, maar Fama N4 2 moest tot het uiterste gaan om toch beide sets nipt te winnen. Ook nu waren coachen en ouders weer supertrots, want de meiden hadden het de kampioen gewoon heel lastig gemaakt. Het team kreeg zelfs de complimenten van de coaches van Fama N4 2: “Wat hebben jullie meiden goed gespeeld!” Steek die maar in je zak.

Het seizoen zit er op en de coaches weten zeker dat als Smash N4 2 elke week het niveau had gehaald die we vandaag hebben gehaald, dan hadden we bovenin deze competitie meegedraaid. Nu zijn we 6e van de 7 geworden, net voor Smash N4 3. Bedankt meiden en wie weet tot in de voorjaarscompetitie!

Een trotse coach.