Smash N4 2 laat groei zien!

De meiden van Smash N4 2 reisden deze zaterdagochtend af naar Assen om in de Pittelohal tegen Sudosa-Desto en VCZ te spelen. De afgelopen weken had het team hard getraind en liet het deze ochtend zien een behoorlijke progressie te hebben gemaakt.

De eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen Sudosa-Desto N4 2. Deze teams hadden eerder dit seizoen al laten zien behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. En dat was nu weer het geval de eerste set was voor Sudosa-Desto (22 – 24). Maar de 2e set speelde Smash N4 2 ijzersterk en won met 25 – 19. Een gelijkspel dus (2 – 2). Het team liet zien dat het samenspel al veel beter ging en de ploeg bleef er, ook bij een achterstand, in geloven.

De tweede wedstrijd, na een half uur pauze en het spelen van verstoppertje, moest er wederom gestreden worden tegen de ‘reuzen’ van VCZ N4 1. Minicoördinator Iris Dekker zocht één en ander uit en gezien hun te hoge leeftijd doet dit team buiten mededinging mee. De eerste set was er een kansloze 5 – 25. De coaches Sonja Kersing en Maurits Beuling gaven na de 1e set aan dat het team er voor moest blijven gaan, ook als het even wat minder zou gaan. Dat deed het team en de 2e set ging het behoorlijk gelijk op en werd het uiteindelijk 14 – 22, maar was er veel inzet en vooral plezier. Mooi om te zien en ook mooi om te coachen.

Volgende week gaat het team weer naar de Smeltehal in Smilde om tegen Fama N4 4 en Fama N4 2 te spelen.