Smash MC1 wint gemakkelijk de eerste thuiswedstrijd!

Smash MC1 moest afgelopen vrijdag hun eerste thuiswedstrijd spelen tegen DOK uit Dwingeloo. De eerste set was snel voorbij door een enorme servicereeks van 1 van de speelsters, de set werd gewonnen met 25-3.

De tweede set leek wel een kopie van de eerste, de service werd snel overgenomen door Smash en nu was er een andere speelster met een enorme servicereeks. Gelukkig kwamen de andere meiden ook nog een beetje aanspelen toe. De tweede set werd gewonnen met 25-8.

De derde set werd een stuk spannender, maar dit kwam dan wel door minder goed spel van Smash. De derde set werd gewonnen met 25-17.
De vie
rde set werd er netjes gespeeld en wisten de meiden te scoren met tactische ballen! De vierde set werd 25-15 gewonnen en zo werden de eerste 5 puntenwedstrijd een feit.

Aankomende zaterdag moet MC1 uitspelen bij Sudosa te Assen. Dan zullen ook een aantal meiden van MC2 aansluiten om toch dit seizoen nog wedstrijd minuten te maken. Wij gaan er met elkaar voor een gezellig en sportief seizoen neer te zetten.