Smash MC1 wint de derde wedstrijd met 1-3 van Sudosa-Desto MC2

Smash MC1 speelde afgelopen zaterdag hun derde wedstrijd tegen Sudosa MC2 uit Assen. Om 09:00 uur ging de wedstrijd van start! Met de versterking van MC2 beloofde het een spannende wedstrijd te worden! 

De eerste set was zenuwslopend en de teams waren aan elkaar gewaagd. Het liep gelijk op en aan beide kanten werden mooie punten gemaakt. Helaas was Sudose-Desto net te sterk en zo verloor Smash MC1 nipt van Sudosa-Desto MC2. De tweede set was het wederom spannend, beide ploegen maakte de nodige punten en liepen weer gelijk op. Het leek haast op een kopie van de eerste set, maar nu in het voordeel van Smash! Door een technische fout aan de kant van Sudosa bracht veel verwarring onder de scheidsrechters. Uiteindelijk stond er een gelijke stand van 24-24 op het scorebord. Smash weet de set keurig naar eigen hand te nemen, Smash wint overtuigend de tweede set met 24-26. 

De derde set was ook een gelijk opgaande strijd, maar werd knap gewonnen met 22-25. Om de volledige winst mee naar huis te nemen moest ook de vierde set gewonnen worden, want een vijfsetter zou iets teveel worden. MC1 speelde sterk en won dan de laatste set met 20-25. Dus weer vier punten erbij en dat betekent dat MC1 voorlopig koploper blijft. Aankomende vrijdag moet MC1 in Beilen spelen tegen de nummer 2 Quinto. Een team met sterke meiden. Zij gaan er alles aan doen om er weer een mooie wedstrijd van te maken!