Smash H1 pakt een punt na hard strijden

Op zaterdag 14 maart 2015 was het raak in Erica. Smash Heren 1 speelt om half 4 tegen V.V.E ’86 Heren 1. Smash had 1 geblesseerde, maar de geblesseerde was mee voor zeer gewaardeerde morele steun.

De eerste set begint met Xander Sinnige als spelverdeler, Matthijs Siertsema en Andre Mos als buitenspelers, Jan Koerts en Wouter Weidgraaf als midspelers en Erik Herrewijn op de diagonaal. De teams gaan gelijk op, beide teams zijn gedreven en vechten om de punten. De eerste set eindigt met 25-22 met de winst voor V.V.E ’86. In de tweede set gebruikt Smash dezelfde opstelling als in de eerste set. Smash probeert in de tweede set meer pit te tonen, maar dit bleek een te lastige opdracht voor de heren. De set verloopt minder goed dan de eerste set en hierdoor verliest Smash ook deze set met 25-15.

In de derde set besluit de coach van Smash de opstelling compleet te veranderen. Xander wordt gewisseld voor Kristian van Dijk als spelverdeler. Xander gaat naar de plek van Matthijs als buitenspeler en Matthijs komt op de plek van Jan als midspeler. Hierdoor is Jan nu als wissel. Door deze wissel is er een sterkere aanval van buiten die misschien wat punten weet te pakken. Dit plan werkt goed, de aanval is sterker, maar niet sterk genoeg. De 3de set wordt weer gepakt door V.V.E ’86 met 25-22.

In de 4de set wordt Jan gewisseld voor Wouter op de midpositie. Door deze wissel weet smash goed mee te komen met V.V.E ’86. Maar vist nog altijd net iets achter het net. De coach van Smash wisselt bij een stand van 15-17 Andre met Wouter op de buitenpositie.  De vierde set wordt na hard strijden gepakt door Smash met een stand van 25-21. De wedstrijd eindigt net iets over 5 uur met een eindstand van 3-1 met de winst voor V.V.E ’86.

De volgende wedstrijd van Smash is op 27 maart 2015 om 9 uur in de Drenthe hal tegen de Schutters Heren 1.