Smash DS2 in volle strijd tegen Annen DS1

Vrijdag 17 januari speelde Smash DS2 om 19:00 uur tegen Annen DS1. De uitwedstrijd werd met 1-3 gewonnen, waarin Smash onnodig de laatste set verloor door simpelweg slecht spel. Afgelopen vrijdag wist Smash de punten thuis te houden.

De eerste set wist Annen snel voorsprong te nemen op Smash, door chaotisch en onrustig spel liet Smash Annen spelen. Door strijdlustig en zorgvuldig spel maakt Smash een knappe inhaalslag en weet de set om te buigen naar een gelijk spel op 24-24. Punt voor punt werd er gewerkt en zo werd de set gewonnen met 27-25.

Set twee pakte Smash een knappe voorsprong, spelverdelers konden vrijwel alle spelers bedienen en er werden dan ook veel punten gescoord. Na een voorsprong van 16-9 kreeg Smash de serve van Annen niet onder controle en maakte Annen een aantal punten. Een time-out werd aangevraagd om rust te creëren en moesten de dames punt voor punt gaan werken. Dit resulteerde in een setwinst van 25-16.

Smash start wederom met een knappe voorsprong op Annen. Uit de verdediging viel meer te halen en daar liet Smash dan ook punten liggen. Door alle spelers optimaal te benutten pakt Smash de set weer naar eigen handen en behaald een setwinst van 25-20.

De vierde set opent Annen met 0-2, maar door een knappe servicebeurt pakt Smash een voorsprong op Annen; 7-2. Lange rally’s werden er gespeeld, goede communicatie in de verdediging, knap spelverdeler werk en mooie aanvallen resulteerde in een setwinst van 25-20.