Smash Beilen dames 1 trapt nieuwe seizoen af met toernooi in Borne

Afgelopen zaterdag 11 september reisde het eerste damesteam van Smash Beilen af naar Borne, onder leiding van Warrink. De ploeg was met tien dames sterk, met o.a. wat oude, nieuwe gezichten! Eefting en Steffers hebben zich weer aangesloten bij het eerste.

De dames uit het eerste trappen het nieuwe seizoen af met een voorbereidingstoernooi in Borne. Er werd gespeeld tegen drie teams uit de derde divisie, waar ze nog niet eerder tegen hebben gespeeld. Het eerste damesteam van Smash zal dit jaar uitkomen in de promotieklasse, met de doelstelling: promoveren naar de derde divisie.

De ploeg uit Beilen kon knap meekomen in de derde divisie. Er zat veel variatie in de aanval, dit zorgde voor prachtige punten. Ondanks dat de pass niet altijd even soepel verliep, werden de ballen knap van de grond gehouden!

Helaas wist het team geen wedstrijd te winnen, maar het team is een goede voorbereiding rijker op het nieuwe seizoen. Aanstaande zaterdag 18 september staat de eerste competitiewedstrijd uit tegen Veracles DS 5 op het programma.