Publiek onder de indruk van spel Smash MC2

Smash MC2 speelde een thuiswedstrijd tegen Emmen’95 MC2. De dames van coach Manon Hunse speelde erg goed en geconcentreerd. Er werd prima 3 keer gespeeld, maar dat deed de tegenstander ook. Zo ontstonden er lange rally’s en moest de Hartfunctie Bijscholing-equipe tot het uiterste gaan om de punten binnen te halen. En dat deden ze.

Zonder iemand te kort te doen, verdient Lisanne de titel Woman of the Match. Ze speelt slim en plaatst de ballen bekeken over het net daar waar de tegenstander niet staat. En verdedigend is ze ook rustig en betrouwbaar. TOP Lisanne!

Maar ook de andere meiden speelden erg goed en na een kleine achterstand in de 1e set, ging het midden van de set gelijk op maar trok Smash MC2 de set professioneel naar zich toe (25 – 19). Ook de 2e set begon met een kleine achterstand, ook nu weer een gelijk opgaande strijd waarbij Emmen’95 MC2 meer dan goed meedeed. Toch ging de set naar Smash MC2 met 25 – 18. De 3e set begon dramatisch en de meiden keken tegen een grote achterstand aan. Coach Manon vroeg een time out aan en wisselde. En halverwege de set keerden de kansen en liep Smash MC2 langzaam in op Emmen’95 MC2. En met veel passie en strijd haalden de meiden ook deze set binnen (25 – 21). En 3 punten binnen! Super gedaan meiden! De ouders op de tribune waren onder de indruk van het goede spel!

 

Vrijdag 17 november 19:00 uur staat in het teken van de revanche. Dan spelen de meiden tegen Thriantha MC2, waar 2 weken geleden (ondanks goed spel) van werd verloren met 2 – 1. Goed weekend en tot dan!