Prima toernooi N6 1

Afgelopen weekeinde speelde N6 1 haar toernooi in Westerbork. Twee wedstrijden stonden op het programma en wel tegen de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Onze jongens en meiden lieten zich hier echter niet door van de wijs brengen.

De eerste wedstrijd tegen Sudosa kende zowel in de eerste als in de tweede set een gelijk verloop. Sudosa liep aan het begin van de set uit waarna onze mini’s zich herpakten en tot op een paar punten wisten terug te komen. Met twee minuten op de klok werd in de eerste set zelfs een kleine voorsprong gepakt. Daarna bleek Sudosa toch echt een stukje beter te zijn en werd de set verloren. Toch konden Rik, Joran, Larissa en Janine dik tevreden zijn want er werden veel ballen gepakt, lange rally’s gespeeld en vaak mooi in drie keer.

Tegen HH Combi leek het in de tweede wedstrijd even mis te gaan. De concentratie was wat weg en het plezier in het spelletje leek een stuk minder aanwezig. Tot ze vlak voor het einde de geest ineens weer kregen en met zes sterke services op rij de stand op het scorebord gelijktrokken. Terwijl de secondes wegtikken was het de vraag wie mocht serveren en of er toch misschien een voorsprong kon worden gepakt. Zelfs dat lukte maar meer dan één puntje uitlopen werd ze niet gegund. In de laatste seconde viel de rally naar de kant van Hooghalen waardoor de eerste set gelijk eindigde.

Inmiddels ervan overtuigd dat ze beter waren stoomde onze jongens en meiden door in de laatste set van dit toernooi. Met 28-17 werd de tegenstander aan de kant gezet en werd deze toernooidag met winst afgesloten. Een paar dik verdiende punten werden zo mee naar huis genomen en zeer terecht want er was heel mooi gespeeld!