Prima start MC2

De meiden van C2 zijn goed van start gegaan in de competitie. Op 24 september hadden ze hun eerste wedstrijd uit in Smilde. De meiden gingen als dieseltjes de strijd aan. Eerste set verloren ze met 10-25. Pfffff….. wat gaat dit worden!

Het was ook wel erg vroeg op de zaterdagochtend. Maar…. ze gingen het in de tweede set al wat spannender maken. Geen idee wat coach Thijs tegen het team gezegd heeft tussen de eerste en tweede set, maar de tweede set wonnen ze met 25-22! En de derde set ook weer winst met 25-20 en jawel, ook de vierde set was voor Smash met 25-20. De eerste punten winst zijn binnen.

Afgelopen vrijdag 30 september was de tweede wedstrijd, thuis tegen Sudosa. Weer begonnen ze als dieseltjes. Al snel vond Ilse het tijd voor een eerste time-out. Deze hielp nog niet genoeg, de tweede time-out volgde snel. Met goed resultaat! Met een sprint gingen ze op weg naar een voorsprong en in een spannende strijd trokken ze die sprint door naar een winst van 25-21. Ilse, een goede keus die snelle time-outs. En knap gedaan van die meiden. De tweede set wonnen ze met 25-22. De derde set haalden ze binnen met 25-13. Sudosa knokte nog even terug maar het lukte ze niet en ook de vierde set ging naar Smash. 

 

Mooi begin van het seizoen meiden!