Nieuwe competitie Smash mini N2 1

In alle vroegte moesten wij vertrekken naar Bovensmilde. Team N2 1 was iets veranderd ten opzichte van de eerste competitie van 2015-2016. Het team is versterkt met Amber Wagtelenberg. Verder bestaat het team nog uit Ingeborg Duitshof, Elsemiek Duitshof, Anne-Marit Oosting, Floor Britstra en Marit Everts.

Na een stevige warming-up gegeven door Coach vader Duitshof en gelegenheid coach vader Everts kon er om 09.00 uur begonnen worden met de eerste wedstrijd. De meiden stonden toch ff raar te kijken, moeten wij tegen een team dat helemaal uit jongens bestaat, klopt dat wel werd nog gevraagd. Ja hoor het klopte, de meiden gingen dan ook voortvarend van start om te laten zien dat meiden niet onder hoeven te doen aan jongens. Wij kwamen met 1-0 voor. Helaas speelden deze jongens met veel bovenhandse ballen (soort smash) en daar hadden onze dames geen antwoord op. De meiden bleven vechten tot het einde van de 12 minuten, maar na deze tijd stond er toch een eindstand van 1-5 op het scorebord. Dan maar direkt de tweede wedstrijd spelen tegen Wik Bovensmilde N2 2. Onze meiden konden tegen deze tegenstander meer tegenstand bieden en het spel ging dan ook best gelijk op de eerste 8 minuten, daarna verslapte de concentratie en liep de tegenstander uit na 2-4 met nog een minuut te spelen. De laatste minuut kwam Marit alleen te staan in het veld en toen riep vader Everts in al zijn enthousiasme, probeer maar met het onderhands spelen en dan te vangen het veld weer vol te krijgen (regel bij mini Niveau 2). Het lukte bijna, de bal viel een paar centimeter naast haar handen op de grond. Top geprobeerd en de volgende keer gewoon nog een keer proberen. De meiden hebben deze wedstrijd dan misschien verloren met 2-5, maar dat was niet te zien aan het spel van deze wedstrijd. Er werd goed gespeeld door iedereen. Dan na een kwartiertje hersteltijd, de aanvang van de derde wedstrijd tegen Olhaco N2 2. Dit team bleek uit allemaal nieuwe spelers te bestaan en dat was dan ook zeker te merken. Er kwamen weinig ballen over het net, waardoor onze meiden snel uitliepen na een grote voorsprong. De ballen die er wel over kwamen, werden soms wel gevangen. Maar door het niet meer geconcentreerd zijn, viel de bal ook nog wel eens op de grond. Alleen dat maakte niets uit want de drie meiden die bleven staan in het veld zorgden er wel voor dat de veld aan de andere kant leeg gespeeld werd.  De uitslag was dan ook enorm 12-0 winst voor Smash Mini N2 1. In de pauze van de wedstrijden werd ook nog ff een nieuwe teamfoto gemaakt, waar de meiden weer netjes opstaan in het gesponsorde shirt door Autowascentrum Beilen . Dus als u het pekel (zoutaanslag) of vuil van de auto af wil hebben, ga dan met uw auto voor een goede wasbeurt naar Autowascentrum Beilen gevestigd op de Ossenbroeken.