Smash mini 3 team 1 ligt nog steeds op kampioenkoers!!

Wij moesten deze zaterdag naar Westerbork. Wij waren al zo vroeg, namelijk voor 08.30 uur in de kantine van de sporthal. Dus eerst konden de chauffeurs en meegereisde supporters rustig wat drinken.

 

De meiden moesten de eerste wedstrijd aantreden tegen Olhaco N3 2. Dit team had vorige week in Smilde Sudosa verslagen. Dus deze tegenstander moest zeker niet onderschat worden.  De jongens van Olhaco konden geen vuist maken tegen onze bloedfanatieke meiden. De meiden van Smash waren namelijk zeer goed voorbereid door Sandra en Alice. De eindstand was 0-7 voor Smash, dus weer twee punten.
De tweede wedstrijd was tegen Sudosa N3 2, het team dat Smash in de aller eerste wedstrijd van de competitie verslagen had. Nu waren onze meiden niet meer onder de indruk en werden de meiden van Sudosa makkelijk aan de kant gezet met 1-5. Nu was het een feit voor de meiden van smash de twee punten achterstand waren ingehaald en stonden ze samen met Sudosa aan kop. De laatste wedstrijd van deze mooie dag was FAMA N3 2 de tegenstander. Deze wedstrijd werd ook weer volop gebruikt gemaakt van de sterke punten van onze meiden. De meiden lieten prachtig volleybal zien met zeer mooie acties. Deze wedstrijd werd dan ook weer gewonnen met 5-1. Deze zaterdag waren er dus maar liefst 6 punten even weer aan het totaal toegevoegd en dat maakt een totaal aantal punten tot nu toe van 14. Een zeer leuke bijkomstigheid was dat Sudosa verloor tegen Quinto (Klaverblad Verzekeringen). Daardoor kwamen onze meiden alleen aan kop met twee punten voorsprong op Sudosa en Quinto. Aankomend weekend zijn de wedstrijden in Beilen, dus ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes komt allen ons team van Smash N3 1 aanmoedigen. Ook leden van Smash zijn natuurlijk van harte uitgenodigd. Het zullen zeer spannende wedstrijden worden, vooral ook de tweede wedstrijd tegen Quinto (Klaverblad Verzekeringen).

 

Allemaal tot zaterdag 22 november 2014!!!!

 

Een toeschouwer en fan van Smash N3 1