MC2 zet ook jongens En Bloc JC1 aan de kant

Deze vrijdagavond speelden de meiden onder leiding van coaches Sonja Kersing en Alice Boelen-Naber een thuiswedstrijd tegen de jongens van En Bloc JC1. Met Anouk aan de kant (geblesseerd) was het team met 9 speelsters compleet.

De 1e set keken de meiden tegen een 4 – 8 achterstand aan, maar bogen die om in een 12 – 8 voorsprong. De set werd knap met 25 – 17 binnengehaald. De 2e set begon het team beter, maar in de middenfase kwamen En Bloc toch weer op gelijke hoogte. Het bleef spannend tot 20 punten voor de jongens. Toen pakten de meiden de set met 25 – 20. De 3e set was de concentratie soms ver te zoeken en moest regelmatig een achterstand worden goedgemaakt. Dat gebeurde steeds weer, maar nu bleef het tot het einde razend spannend. Toch pakte het team ook deze set met 25 – 23. Weer een 3 – 0 overwinning en het team koppelt goed volleybal aan plezier en straalt heel veel gezelligheid uit. Mooi om te zien.

 

Vrijdag 8 december gaat het team Sinterklaas vieren, met surprises/gedichten en lekkere zelfgemaakte pizza’s. Zaterdag 9 december spelen de meiden om 14:30 uur in Weiteveen tegen Klimop MC1.