MC2 naar volgende ronde ‘Europacup’

Daar waar 4 november nog met 1 – 2 werd verloren uit bij Thriantha MC2, ging het vrijdag thuis een stuk beter. Het team kon met 8 speelsters van start. Lisanne was afwezig en Anouk is nog geblesseerd. Fokke kon beschikken over 8 uiterst gemotiveerde meiden, want Smash MC2 wilde het verlies uit bij Thriantha graag wegpoetsen.

De 1e set had Smash MC2 constant een voorsprong maar liet Thriantha MC2 steeds weer terugkomen. Het werd aan h…et einde dan ook razend spannend. Bij 24 – 24 maakte Smash MC2 een punt en dachten sommige toeschouwers dat de set al binnen was. Maar nee, 2 punten verschil is de regel. Maar dat kwam goed en uiteindelijk werd deze set met 26 – 24 binnengehaald.

De 2e set was een walk over en er werd afgetekend met 25 – 11 gewonnen. Dat Thriantha nog 11 punten scoorde lag meer aan wat concentratieverlies aan Smash-zijde dan aan goed spel van de tegenstander. De stand was hiermee al 2 – 0, maar een 3 – 0 overwinning zou niet verkeerd zijn.

De 3e set begon dramatisch en Smash MC2 stond op een grote achterstand. Langzaam aan kropen de dames dichterbij en bij 22 – 22 pakte Smash MC2 profesioneel de winst (25 – 22). Een superknappe 3 – 0 overwinning en door het uitresultaat gaat Smash MC2 door naar de volgende ronde van de ‘Europacup’.

 

Zaterdag 25 november speelt het team om 13:00 uur uit tegen Dac MC4.