MC1 dendert door

De meiden mochten afgelopen vrijdagavond weer aantreden en nu wel tegen de nummer 2 Tyfoon uit Stadskanaal. De tribune zat afgeladen met ouders, broers, zussen en vrienden. Na lekker ontspannen inspelen met veel lol, begon de wedstrijd om 19.00 onder leiding van een van de nieuwe scheidsrechters van de club. De eerste set werd er direct veel druk gezet op de tegenstander met harde services en flink aantal smashes. Er kwamen veel van deze ballen in het rondje van de tegenstander. De tegenstanders stonden namelijk nogal vaak in een kring in het veld. De eerste set werd gewonnen met 25-13, dus de kop was eraf, maar niet de kop van jut hoor. Voor degene die dat niet kennen, Google dat maar ff. De tweede set ging een stuk moeizamer dan de eerste. Te veel ballen kwamen in het net of vielen er tussen in. Maar coach Romeé maakt zich duidelijk geen zorgen daarover en bleef de meiden super positief coachen. Dat slaat natuurlijk bij deze leeftijd dan ook goed aan en daarom lukte het om in de eindstrijd van de set met sterke services en ballen willen pakken voor elkaar om de kleine achterstand om te buigen in een 26-24 winst. Dus ook de tweede set was een prooi voor deze strijdende meiden. De derde set zag er ook weer heel anders uit, de strijd van het eind van de tweede set werd meegenomen. Dit resulteerde in een weinig spannende set (helaas voor de toeschouwers), maar wel weer de setwinst voor de Smash meiden. De derde set werd namelijk gewonnen met 25-11. De vierde set was de energie bij Tyfoon op. Vooral een service reeks van 12 punten op rij kon de tegenstander niet behappen. De vierde set werd dan ook gewonnen met 25-6. De 5 punten waren dus weer een feit en de Smash meiden staan nu dan ook met 20 punten uit 4 wedstrijden bovenaan. Op het moment van het maken van dit verslag blijkt een aantal achtervolgers punten te hebben laten liggen. Aan komende zaterdag zullen de meiden om 14.00 uur aan moeten treden in Coevorden tegen Vonk Coevorden. Hopelijk kunnen de meiden ook daar weer een goed resultaat neerzetten. Ga zo door meiden en het plezier straalt eraf bij jullie team. Go for it!!