Match Day Smash MC2 25-11-2017

Met 3 auto’s vol gemotiveerde meiden werd er afgereisd naar Dedemsvaart.  Hier moesten de meiden het opnemen tegen de nummer 10 van de competitie. Bij winst zou SMASH MC2 de koppositie behouden.

Van onderschatting was gelukkig geen sprake. Direct vanaf het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter vlogen de ballen over het net en kwamen vaak niet meer terug. De meiden speelden goed 3x samen en regelmatig waren er mooie rally’s en smashes te …zien. Alles ging super, regelmatig werd de bovenhandse opslag gebruikt. Mooi om te zien dat dit steeds beter gaat. In een rap tempo werd de eerste set dan ook in winst omgezet door de dames.

In set 2 gingen de dames verder waar ze met de eerste set waren gebleven. Gewoon lekker spelen en al het mee gereisde publiek laten genieten. De tegenstander gaf vooral in het begin van de set enige tegenstand. Maar Smash MC2 was daar niet van onder de indruk en de tegenstander werd daarna goed onder druk gezet. Dit resulteerde alsnog in een vlotte en gemakkelijke setwinst .

Nu kwam de moeilijkste set, de meiden van Smash verslapten en werden een beetje moe. Maar gelukkig lieten ze de koppies net niet hangen. Door elkaar onderling goed aan te moedigen liep de tegenstander niet al te ver uit. En al snel kwamen er aan het eind van de derde set de mooie rally’s weer. Al ging het wat moeizamer als in de eerste 2 sets, ook de derde set werd weer gepakt.

Leuk om te zien dat dit team het echt met zijn allen doet, samen lachen, samen volleyballen maar ook elkaar corrigeren en aanmoedigen tijdens de wedstrijden. Setstanden: Set 1 14-25, Set 2 12-25 en Set 3 18-25. Alle punten zijn dus weer meegenomen naar Beilen. De koppositie is weer verder verstevigd.

 

Op naar 1 december, dan is het weer match-day. Dit keer tegen de jongens van En Bloc JC1, de nummer 6 van de ranglijst.