Heren 1 wint met volle overtuiging

Afgelopen zaterdag mochten de heren van Smash het opnemen tegen Pol Kraanbedrijf DAC HS 3. Met zeven man sterk gingen ze die kant op waarna de achtste man langskwam om de shirts te brengen. 

De eerste set begon meteen overtuigend. Smash wist Dedemsvaart achter zich te houden en kon de set binnen slepen met een stand van 17-25. Smash begon de tweede set met dezelfde opstelling. De heren van Dedemsvaart wisten zich terug te vechten in de wedstrijd waardoor Smash een tandje moest bijzetten. Uiteindelijk kon Smash de set naar zich toe trekken, mede door een strategische beslissing om André Mos in te zetten om de laatste bal te blokkeren, en wonnen de heren met een nipt verschil: 23-25.

Gedurende de derde set begonnen de mannen van Dedemsvaart het op te geven. Smash bleek wederom te sterk en met een goede servicedruk, blokkering en de sterke aanvallen werd de set overtuigend met 11-25 gewonnen. 

Vastbesloten om alle winstpunten mee te nemen naar Beilen, begonnen de heren aan Smash aan de laatste set. Halverwege de set werd spelverdeler Kristian van Dijk de rust gegund, en nam Xander Sinnige deze taak over nadat hij de vorige set op adem kon komen. Met volle overtuiging werd ook de laatste set gewonnen met 16-25.

De volgende wedstrijd wordt in de Drenthehal gespeeld op vrijdag 15 april tegen Side-Out HS 4. Na een nipte winst de vorige keer (2-3 voor Smash), belooft dit een spannende wedstrijd te worden!