Heren 1 verschiet kruit in eerste set

Afgelopen vrijdag mocht Smash het opnemen tegen de heren van Flash Nieuwleusen. Na een overtuigende winst van vorige week, waren de heren van Smash vol moed begonnen aan de wedstrijd.

In de eerste set nam Smash meteen de leiding waardoor er al snel een voorsprong ontstond. Flash wist deze voorsprong wat terug te dringen maar de heren van Smash gingen er alsnog met de winst vandoor. De tweede set werd met een goed gevoel gestart, maar Flash wist dat ze een tandje moesten bijzetten om de rest van de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dat deden ze ook, waardoor Smash ze niet meer kon bijhouden en de tweede set niet kon winnen. Een aantal veranderingen in de opstelling bij Smash mocht niet baten. Door het sterke spel van Flash en de individuele fouten van Smash kon de derde set ook niet gewonnen worden.

Via een eventuele vijfde set kon Smash de wedstrijd nog winnen, maar dan moest de vierde set wel binnen worden gehaald. Smash kon in het begin nog goed meekomen, maar al snel ontstond er een ruime voorsprong voor Flash. Ook de vierde set werd meegenomen naar Nieuwleusen waardoor de wedstrijd eindigde in een stand van 1 tegen 3. De volgende wedstrijd van Smash wordt op 5 februari in de Drenthehal gespeeld. Ze mogen het opnemen tegen de koploper. Dat belooft een sportieve en spannende wedstrijd te worden!