Heren 1 onderuit in Veenoord

Smash Heren 1 speelde afgelopen zaterdag tegen de nr. 4 in de ranglijst En Bloc uit Veenoord.

De 1e set begon Smash goed en bouwde al snel een kleine voorsprong op, maar En Bloc bouwde de druk snel op door hoge servicedruk en veel snelle aanvallen op hun lange mid aanvallers te spelen. De mannen van Smash waren hier niet tegen opgewassen de set ging dan ook verloren met ruime cijfers 25-11.

De 2e set werden er bij Smash verse spelers ingebracht, ook werd er gewisseld van spelverdeling. Met deze wijziging begon Smash wederom goed aan de set maar ook hier konden de snelle mid aanvallers van En Bloc slecht worden geblokkeerd en kregen veel kansen om te scoren. Deze set werd dan ook verloren met een stand van 25-17. Ondanks dat er bij Smash veel vechtlust was bleek deze allround ploeg uit Veenoord ook de 3e en 4e set een maatje te groot deze sets gingen dan ook verloren met 25-19 en 25-18.

De volgende wedstrijd speelt Smash Heren 1 de kwart finale om de Beker in Winsum op dinsdag 8 maart a.s.  om 20.30 uur