Heren 1 redt het net niet

Weber Mannenmode Smash Heren 1 speelde vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Emmen 95. Met de zeven vaste spelers en trainer/coach Cor Siertsema werd aan de wedstrijd begonnen.

 

De eerste set ging gelijk op maar het niveau was aan beide kanten laag . Deze set ging dan ook net verloren met 24-26. De tweede set werd er gewisseld op positie van hoofdaanvaller. Dit mocht echter ook niet baten en de set ging wederom verloren. Dit keer met 17-25. De derde set werd er gewisseld van spelverdeler. Hierdoor konden de Smash heren een hoger en sneller niveau spelen en er werd meer gevarieerd dan in voorgaande sets . Deze set werd dan ook met ruime cijfers (25-7) binnen gehaald door de mannen van Smash. De 4e set werd het, door de strijd die was geleverd in voorgaande set, wel iets lastiger om grote afstand te nemen. Maar toch werd deze set nog makkelijk gewonnen met 25-19. Er moest daardoor nog een 5e set worden gespeeld die uiteindelijk door de mannen van Emmen is gewonnen met 16-14.

De volgende wedstrijd is wederom tegen de ploeg uit Emmen en wordt gespeeld in de Drenthehal op vrijdagavond om 20.30 uur.