Dive2adventure en Rewodak Heren 1 pakt maximale score tegen Vonk/Coevorden

Vrijdag 16 november speelde Dive2adventure en Rewodak heren 1 tegen Vonk/Coevorden heren 1. De wedstrijd pakte uit met een maximale score voor de heren van Smash.

De eerste set liep gelijk op. Door de uitstekende verdediging aan de kant van smash hadden zij de mogelijkheid om elk aanspeelpunt te benutten. Door de grote aanvalsdruk en servicedruk van Smash pakte de heren de eerste set met volle overtuiging, 25-23.

Smash aan de winnende hand

Smash begon met dezelfde opstelling als in de eerste set. Gecontroleerd en gefocust begonnen de heren aan de tweede set. Al snel wisten de heren een voorsprong te maken, de aanval over de buitenpositie werd uitstekend benut. Het team wist wat er van hen werd verwacht, geen 3-1, geen 3-2, maar 4-0. Door een aantal schoonheidsfoutjes aan de kant van Vonk, én het tactische spel van Smash, eindigde óók de tweede set in het voordeel van de mannen van Dive2adventure en Rewodak, 25-20.

Vonk uit het veld geslagen

Door de uitstekend gecontroleerde service van Smash liep Vonk/Coevorden achter de feiten aan. Door de variatie in de aanval wisten zij over de buiten- en de middenaanval tactische en aanvallend punten te scoren. De verdediging bij Vonk was zoekende naar hun eigen spel. Door het geweldige spel van Smash werd Vonk uit het veld geslagen. De derde set werd daardoor ook zeer verdiend gewonnen, 25-13.

Heren smashen over Vonk heen

Door de gecontroleerde en slim uitgevoerde service van Smash, wist smash wéér een uitstekende druk uit te oefenen op Vonk. Met een voorsprong van 16-7 leek de wedstrijd al gespeeld. Óók Vonk wist nog een aantal punten te maken, maar de mannen van Smash bleken toch een maatje te groot. Zowel de set als de wedstrijd is met volle overtuiging gewonnen door Dive2adventure en Rewodak heren 1. De laatste set eindigde in 25-15.

Maandag 17 november gaan de heren de strijd aan tegen Lycurgus HS6, in de tweede ronde van de beker. De Bekerwedstrijd wordt thuis gespeeld om 20:30 uur.