De “Autowascentrum Beilen” mini’s van Smash N5 2 wint onder grote belangstelling nog steeds alle wedstrijden !!!

Zaterdag 19 november mochten de meiden aantreden in hun eigen “home town Beilen”.

Onder grote belangstelling  moesten de meiden spelen tegen Sudosa. Het was af en toe wel wat rommelig spel, maar de spirit zat er goed in. Veel spel zat er bij de tegenstander niet in, daardoor konden onze meiden ook niet echt tot goed 3x spelen komen. De meeste punten werden dan ook behaald uit de service. De tegenstander had ook gewoon heel veel moeite met de verschillende opslagen. Een supersnelle vlak over het net bal van Nicci, de enorme effect ballen van de linkshandige Marlieke, de strak binnen de lijnen bal van Ilse, de vol op het lichaam uiteenspattende bal van Ashley en natuurlijk de kanonskogels (soms toch ook maar wat inhouden) van Dyone. De eerste set werd gewonnen met 28-19 en de tweede met 29-15.
De tweede wedstrijd was er weer direct achteraan tegen de meiden uit ons buurdorp Westerbork namelijk Quinto.
De meiden van Quinto hadden net tegen de jongens van Fama gespeeld en waren dan ook heel fanatiek tegen ons. Toch waren onze meiden goed bezig met 3x overspelen om zo de extra bonuspunt te krijgen, dit lukte meerdere malen. De eerste set werd dan ook gewonnen met 30-20. De tweede set begon echt super makkelijk en heel snel stonden de meiden dan ook met 10-0 voor. Alleen toen begonnen de problemen. De service was niet meer zo nauwkeurig, heel veel ballen eindigen in het net. Daardoor kreeg Quinto heel makkelijk de aansluiting en zelfs een voorsprong. Coach Alice haalde blijkbaar nog wat extra energie ergens vandaan voor de meiden en bracht dit dan ook met zeer positieve coaching over naar de meiden. De eerder genoemde services werden weer aangewend en Smash N5 2 nam de leiding weer over en denderde in de laatste minuten weer over Quinto heen met veel lawaai (Hup Smash!!!!!). De tweede set werd uiteindelijk dan ook gewonnen met 33-26. En zo was dus ook deze wedstrijd weer aan de “overwinningskar” gebonden. Zou uiteindelijk dan toch de “platte” kar geregeld moeten worden voor onze meiden, laten wij het hopen. Maar het plezier en sportiviteit blijft voorop staan.

Het volgende minitoernooi zal plaatsvinden op 3 december in De Smelt te Smilde, dan treden de meiden ook weer aan tegen de grootste concurrent Fama.

 
Een toeschouwer en groot fan van Smash N5 2

PS is uw auto vies van alle pekel of gewoon vies, laat hem dan wassen in de vol automatische wasstraat van onze sponser van de mini’s : Autowascentrum Beilen.