Dames 2 boekt winst op Fama 1

Afgelopen vrijdag speelde Smash thuis tegen Fama, nummer 2 in de competitie. Volgens de toeschouwers was het een leuke wedstrijd om te zien. En, volgens de dames van het tweede, geweldig om te spelen! Fama pakte in de eerste set een ruime voorsprong op Smash, maar daar werd na de 16-16 verandering in gebracht. Met knappe serve series pakt Smash de eerste set met 25-20! 

De tweede set begon in het voordeel van Smash, maar liet Fama een aantal punten inlopen. Maar wederom trok Smash in de eind fase aan het langste eind en pakt de set met 25-23. In de derde set begon Smash sterk! Strakke passes, snelle verdediging en alle spelers werden uitstekend bediend door de spelverdelers. Smash pakte weer de setwinst, 25-21. In de vierde set pakte Smash voorsprong maar na de 20-20 had Fama een sterke serve waardoor de pass aan de kant van Smash niet lekker liep. Door veel eigen fouten pakte Fama de laatste set met 24-26. 

De 3-1 winst op Fama beloond dames 2 momenteel met een gedeelde 7e plek. Aanstaande vrijdag speelt Smash DS2 om 21:00 uur thuis tegen Hake Tjoba DS3!