Dames 1 maakt het koploper DBS lastig

Afgelopen zaterdag reisde het eerste damesteam van Smash af naar Friesland om het op te nemen tegen de koploper: DBS uit Balk. Met de setstanden 25-18, 23-25, 25-22 en 25-19 moesten de dames van DBS vol aan de bak en waren er zelfs kansen voor Smash om de wedstrijd te winnen.

Na de keurig gewonnen tweede set, werd in de derde en vierde set een grote achterstand voor DBS met de serve echter keurig weggewerkt. De dames van Verkeersschool Harms kunnen terugkijken op een wedstrijd waar de stijgende lijn na de overwinning op Emmen ’95 zeker bij vlagen vastgehouden werd. De dames uit Beilen deden namelijk regelmatig totaal niet onder aan de koploper. Vrijdag spelen de dames tegen Veracles, de nummer 9 van de ranglijst. De wedstrijd begint om 20:45 uur in de Drenthehal.