Servicedruk te hoog voor Dames 1

Zaterdag 1 November moest Smash/Verkeersschool Harms naar Lemelerveld toe om daar de wedstrijd te spelen tegen de Bevers D2. Na onze eerste overwinning van afgelopen vrijdag tegen de koploper, hadden wij vertrouwen en de moed om dan ook deze wedstrijd binnen te halen.

 

Begin opstelling was :

Leonie #3 , Marlijn #7 , Evelien #4 , Melany #8 , Anne #5 , Marloes #2 en libero Irma #14. 

Bank :

Ilse #1 , Elise #9 , Marieke #6

De wedstrijd begon met veel vechtlust en er werd gespeeld zoals het moest. Er ontstonden mooie aanvallen van beide kanten, maar Smash wist dit direct af te maken. Daardoor kwam de eerste Time out van De Bevers op stand 9-13. In de time out werden goede tips gegeven waar het gat lag en er werd aangegeven hoe De Bevers stonden in de verdediging. Dit moest de dames van Smash helpen om de eerste set binnen te slepen. Dus met volle moed weer het veld in om de punten binnen te slepen. Op 14-17 wist Marloes een mooie aanval op de 3 meter van de tegenstanders af te blokkeren. De stand kwam op 14-18 voor ons. Helaas het pakte niet uit voor ons en De Bevers wisten het tot 19-18 weten te serveren. De coach moest een time out aanvragen om de dames van Smash weer scherp te krijgen en de dames eigenlijk op hun kop te geven. Je staat de hele tijd voor en je geeft het zo weg. Het was voor 1 puntje goed geweest, want uit eindelijk wisten De Bevers te scoren met een sterke serve tot 25-19.

In de 2e set bleef de opstelling staan en weer met vertrouwen begonnen Smash aan een nieuwe set. Het zat er in, dat voelde iedereen, maar het moet er ook uit komen. De dames teams speelden gelijk op. De dames van de Bevers wist een gat te trekken waardoor de coach van Smash moest ingrijpen door een wissel te doen. #3 Leonie werd gewisseld door #1 Ilse en een punt daarna werd #7 Marlijn er uitgehaald en daarvoor in de plaats kwam #12 Gita op de stand van 13-7. De Bevers bleven sterk en op een stand van 15-7 werd er een Time out genomen door de coach van Smash. Smash moest iets gaan doen . Uit eindelijk na 2 punten wisten de dames van Smash een punt binnen te halen. Er kwam een goede serve serie waardoor Smash terug kwam. De coach van de Bevers kreeg het te benauwd en vroeg Time out aan op een stand van 18-13. Vanaf dat moment ging de punten heen en weer. De dames van de Bevers weer de set binnen te slepen en werd het uiteindelijk 25-19.

De 3e set komt #9 Elise erin voor #8 Melany en #3 Leonie kwam er weer in en #12 Gita bleef staan. Vanuit de serve van Smash werd er niet veel gescoord. Maar ook voor de dames van de Bevers. Het was een soort ping pong volleybal. De punten gingen heen en weer. De dames van Smash en de Bevers kregen er geen grip op om er vandoor te gaan met de punten. Op een stand van 6-5 werd door de coach van Smash een time out gevraagd. En vlak daarna weer, het was 8-7 voor de Bevers. De coach van smash had geen time outs meer. En met de hoop dat het goed zou uitpakken voor het team. Maar ter vergeefs. Smash ging wisselen eerst #2 Marloes eruit #6 Marieke erin vlak daarna #5 Anne eruit #7 Marlijn erin. Werd hier en dan wat punten gescoord maar ook #1 Ilse kwam erin voor #3 Leonie het is 16-10 voor de Bevers. Smash wist uit eindelijk om nog 4 punten binnen te halen, maar daar bleef het bij. Het werd 25-14 voor de Bevers.

Laatste set,

Je staat met 3-0 achter in sets standen. Je kunt nog als team 1 punt binnen halen. Dan moet Smash echt met het bek op stuur. En alles eruit halen wat erin zit. Weer ging het spel gelijk op. De dames van de Bevers scoorde meer met hun serve. Er werd bij Smash gewisseld. #7 Marlijn kwam er in voor #5 Anne. Met de hoop dat dit de Bevers zou onderbreken. Ter vergeefs. De dames van de Bevers hadden niks meer te verliezen en zetten alles op alles. Helaas waren de meiden van Smash te voorzichtig en werden onnodige fouten gemaakt. Deze set was binnen 16 min afgelopen met de stand van 25-15.

De Bevers 4 – 0 Smash/Verkeersschool Harms