D1 speelt prima winstpartij

Afgelopen vrijdag moest Smash het opnemen tegen Vios. De eerste set gingen de Dames van verkeersschool Harms goed van start en stonden al snel met 10-3 voor. De Dames van Vios lieten het er niet bij zitten en kwamen terug tot 12-8. Smash herpakte zich goed. Het blok stond goed en mede door het goede spel van Ilse Poede kon er  gescoord worden. De dames trokken de set met 25-15 naar zich toe.

 

De tweede set waren de Dames van verkeersschool Harms  er met het hoofd niet bij en lieten Vios spelen. Ze stonden dan ook al snel achter. De Dames herpakten zich goed door uitstekende verdediging van Irma Vriesema en Anne Eefting maakt het goed af.  Ook Melanie Bruins liet van zich horen en scoorde met een prikbal. Ze speelden als een echt team en dat loonde. Deze set wonnen ze met 25-20. De derde set ging gelijk op. Smash kon niet uitlopen en Vios bleef hun op de hielen zitten. Bij een stand van 23-23 kwam Gita Lier in het veld. Het bleek een gouden wissel te zijn. Ze scoorde met een enorme smash. 24-23. Ze kreeg gelijk een publiekswissel. De zaal ging achter de Dames van Verkeersschool Harms staan en dat loonde. Smash won deze set met 25-23.

De vierde set ging gelijk op maar de Dames waren moe gestreden en deze set ging dan ook verloren. Al met al was het een prima wedstrijd. Over twee weken moet Smash het opnemen in een uitwedstrijd tegen Dalen.