D-selectie op NOJK

De NOJK D selectie van Smash Beilen is een ervaring rijker!
Zaterdag 5 januari was het dan zo ver. Een selectie van de mini’s N41 en N51 vertrok onder de naam Smash M6 naar de officiële wedstrijden van het NOJK in Assen. Vergezeld door coach Cindy en assistent coach Anne-Marit. Gelukkig was Ingeborg ook weer hersteld van haar blessure. Vol goede moed vertrokken ze met een aantal fanatieke supporters om half 9 richting Assen.
De eerste wedstrijd op het programma was tegen Dok uit Dwingeloo, een heel goed spelend team. Maar de meisjes van Smash lieten zich niet uit het veld slaan en vochten voor wat ze waard waren. Helaas bleek Dok een paar maatjes te groot en werden beide sets verloren.

De volgende wedstrijd stond pas gepland voor 13 uur, dus er was ruim tijd voor onderling overleg. Besloten werd dat Cindy bij de 2e wedstrijd hulp zou krijgen van Hilco. Hilco nam zijn taak heel serieus en bereidde de meiden die nog niet in het veld hadden gestaan goed voor op hun entrée in de eerste set tegen Impala. Zo goed als het in de oefenwedstrijd tegen Impala was gegaan, zo zwaar hadden meiden van Smash het nu. Ondanks de vele tactische wissels verloor Smash ook de eerste set tegen Impala. De 2e set ging mooi gelijk op en het werd heel spannend, maar ook Impala bleek een maatje te groot voor Smash.
Om 15 uur stond de laatste wedstrijd gepland tegen Surf. Wat er zich precies had afgespeeld tussen de 2e en 3e wedstrijd was een raadsel, maar al heel snel stonden de meiden van Smash behoorlijk achter, met een nul op het scorebord. Toen greep Cindy in met een tactisch time-out en fluisterde de meiden in dat ze toch minstens 10 punten op het scorebord wilde zien. De meiden lieten het er niet bij zitten en haalden alles uit de kast om de beloofde 10 punten te halen. Dat lukte! Jammer genoeg speelde vermoeidheid een grote rol in de laatste wedstrijd, deze werd dan ook weer verloren.
 
De meiden van Smash kunnen terug kijken op een gezellig en geslaagd NOJK. Ze zijn allemaal een ervaring rijker!