Afronden van de najaarscompetitie 2016 !!!

Ja hoe ga je een competitie afronden, waarin je de hele tijd de sterkste bent geweest en dus al 1 speeldag voor het einde kampioen bent geworden. Een andere opstelling net als met voetbal, verdedigers voorin en aanvallers achterin?

Nee dat zal niet gaan bij volleybal, je moet toch doordraaien. Ballen achterste voren terugslaan? Nee dat is ook geen optie, wel is geprobeerd in eerdere wedstrijden, maar dan komen de ballen ver buiten de lijnen of tegen het plafond. Misschien gewoon gezellig ons eigen spel spelen zonder enige druk? Ja laten wij dat maar doen.
Nou dat hebben onze Smash N5 2 meiden zaterdag 17 december 2016 wel gedaan hoor. Relaxed spelen en genieten en veel plezier maken. De eerste set van de eerste  wedstrijd werd nog netjes gewonnen met 32-21 tegen Sudosa Desto N5 2 uit Assen. De tweede set was bijna een kopie en werd uiteindelijk gewonnen met 29-21.  Direkt daarna moest er gespeeld worden tegen Quinto N5 1 uit Westerbork. Dit was de laatste wedstrijd van de competitie en ook zeker niet de beste. De eerste set werd er gewonnen met 27-22 en de tweede set werd na een achterstand in de laatste minuut, toch weer omgebogen naar een nipte overwinning met 27-26.
Meiden van Smash N5 2, iedereen is heel trots op jullie en jullie hebben dan ook zeker het kampioenschap dik en dik verdiend.

Vrijdag 06 januari hebben wij het behaalde kampioenschap nog ff gevierd met het team, coaches (ouders), hoofdtrainster en de rest van de ouders bij pizzeria Piccola Roma. Hier hebben wij heerlijk genoten van een 4 gangen Italiaans menu. Dit was zeer gezellig en wij zijn dan ook als laatste uit het restaurant vertrokken. Tot de volgende competitie, wel in wat andere samenstellingen. Maar met veel spelvreugde dan komen de prestaties ook vanzelf.