Weber Mannenmode Smash Heren 1 speelt met jong team tegen VVE ‘86

Weber mannenmode Smash heren 1 speelde afgelopen vrijdag thuis tegen VVE’86 uit Erica. Vanwege afwezigheid van 2 spelers werden twee jeugdspelers, Gerko en Thijs, toegevoegd aan het team. Met Thijs als spelverdeler werd de wedstrijd gestart en de eerste set ging redelijk gelijk op. Echter was het gaatje wat VVE maakte bet te groot om terug te komen. De set ging met 19-25 naar VVE.

 

De 2e set mocht Gerko in de basis starten. Er werd deze set minder goed gespeeld door de basis spelers van Weber Smash heren 1. De jeugdtalenten konden niet het verschil maken waar de basis faalde. Gerko bleef goed doorslaan op buiten en Thijs bleef het spel goed variëren. Ondanks het goede spel van de jeugd ging de set met 10-25 naar VVE. Coach Kor gooide in de 3e set het roer om en zette Gerko en Jan op mid, Richard en Erik op buiten, Andre op de diagonaal en Thijs als spelverdeler. Deze wijziging bracht verwarring bij VVE en Smash kwam met 5-2 voor te staan. Er ontstond een gelijk opgaande set tot 15-15, daarna echter was het toch weer VVE die net even iets meer routine en ervaring had en de set weer binnen haalde met 17-25. De 4e set werd iedereen toch weer op zijn vertrouwde positie gezet, echter was het VVE dat het spel maakte en Weber Smash heren 1 kon alleen maar mee spelen. Deze set werd met 16-25 verloren. Smash verloor de wedstrijd met 4-0 maar kan terug kijken op een mooie wedstrijd waarin de jeugd heerlijk heeft meegespeeld.

Op 14 november speelt Weber mannenmode Smash heren 1 om 21.30 uur uit tegen Captains Kangeroe in Hardenberg en een week later op 21 november om 21.00 uur komt Captains Kangeroe naar Beilen.