Smash heren 1 bezwijkt onder servicedruk

Zaterdag 14 februari hebben de heren van Weber Mannenmode Smash heren 1 gestreden tegen DAC heren 3 uit Dedemsvaart. Smash kon veel directe punten scoren door een goed lopende aanval. DAC zette daar tegenover goed geplaatste en harde opslagen. Uiteindelijk bleek de servicedruk doorslaggevend te zijn.

Gedurende de eerste en de derde set beukte de opslag van DAC op de verdedigers van Smash. Smash kon de opslag van meerdere spelers van DAC niet goed opvangen en richting de spelverdeler brengen. Enkele series van 5 directe punten op de opslag brachten DAC naar een eindstand van 25-16 in beide sets. De tweede en de vierde set van de wedstrijd was de verdediging van Smash geconcentreerder aan het spelen. De opslag kon beter worden opgevangen en de aanval van Smash kwam goed door. De strijd ging beide sets gelijk op tot een stand van 21-21. DAC stond met meer zelfvertrouwen te spelen en kon aan het einde van de sets het niveau van het spel net wat hoger leggen dan Smash. Beide sets gingen helaas voor Smash verloren met 25-23.

De volgende wedstrijd van Weber Mannenmode Smash heren 1 is de uitwedstrijd tegen VV Ouvol heren 1 op 7 maart om 17:00 uur in Dalfsen.