Smash N4 2 begint uitstekend aan nieuwe competitie

In het najaar seizoen speelde Smash N4 2 nog als N3 1 op niveau 3 en werden kampioen. De trainers en leiders vonden het daarom tijd om het gehele team door te schuiven naar niveau 4. Er kon maar amper getraind worden en toen moesten de meiden op 10 januari al starten met de voorjaarscompetitie.

 

Leiders/coaches Sandra Cid en Alice Boelen gingen met Kirsten ten Have, Babet Kersing, Nynke Beuling, Nicci Cid, Marlieke Boelen en Dyone Everts op pad naar De Timp in Assen. De eerste wedstrijd was tegen sterke tegenstander Sudosa-Desto N4 1. In beide sets gaven de meiden meer dan goed partij en namen zelfs een voorsprong. Toch was het Sudosa die in beide sets de langste adem had en twee keer won (27 – 15 en 18 – 26). Direct daar na moest er gespeeld worden tegen VCZ N4 2. Wederom speelden de meiden als of ze al jaren op niveau 4 hebben gespeeld en bijna alles lukte. VCZ werd in beide sets op een nederlaag getrakteerd (29 – 12 en 15 – 32). Het team groeide gedurende de 4 gespeelde sets, ook door prima coaching van Sandra en Alice.

’s Middags was er nog een leuk uitje voor dit team ter ere van het najaarskampioenschap. Ze gingen laser gamen in Hoogeveen en hadden, zoals ook altijd tijdens trainingen en wedstrijden, erg veel lol met elkaar. Zaterdag 31 januari komt Smash N4 2 weer in de baan. Dan voor 2 wedstrijden in De Marse in Ruinen tegen Fama N4 4 en AFC N4 3.