Flitsende start voor Smash mini 2 team 1

De allereerste wedstrijden van het nieuwe seizoen van mini toernooien. De wedstrijden moesten gespeeld worden in Assen in sporthal De Timp. De eerste wedstrijden moesten de meiden spelen zonder Ingeborg Duitshof (ziek) en nieuwkomer Nienke Wubs (vakantie).

De trainster Iris Dekker had voor vervanging gezorgd in de persoon van Romeé Steerenburg. Iris ging zelf ook mee als trainster deze zaterdag.
Toen was het tijd om de eerste wedstrijd te spelen tegen FAMA N2 3. De meiden van Smash waren zeer fanatiek bezig en met de gastspeler Romeé Steerenburg en onze eigen meiden Milou, Irsa en Marit werd er al heel goed weer gespeeld. Dit resulteerde dan ook in een mooie overwinning van 4-0. Dus de eerste punten waren binnen. Na deze wedstrijd eerst even twee wedstrijdjes rust, dus weer een kopje koffie of thee voor de ouders om daarna de kinderen weer te kunnen aanmoedigen. De tweede wedstrijd was tegen FAMA N2 2 en deze tegenstander werd gewoon ook opgerold met mooie cijfers, namelijk 5-0 winst. De meiden konden de vrije plekken in het veld al aardig goed vinden, in navolging van Romeé. De laatste wedstrijd werd jammer genoeg niet gespeeld, want VCZ N2 2 had zich vrijdag alsnog terug moeten trekken uit de competitie, zodat de twee teams van Fama, Sudosa Desto N2 1 en Smash N2 1 in de competitie overblijven. Meiden jullie hebben een prachtige start van dit seizoen gespeeld . Ga zo door en maak veel lol, dan zien wij zeker na twee weken rust weer mooie overwinningen tegemoet.

Een toeschouwer en fan van Smash N2 1