Geweldige afsluiting seizoen voor Smash mini’s N2 team 1

Het laatste mini toernooi van dit seizoen vond plaats in Ruinen, dit keer zonder Irsa Hofman. Na een mooie rit naar de sporthal werd er snel omgekleed om te gaan inspelen. De trainsters Ilse Poede en Manon Hunse waren deze zaterdag mee. Zij gaven een gedegen warming up aan de meiden en deden ook zelf even mee met een spelletje lummeltje.

Toen was het tijd om de eerste wedstrijd te spelen tegen FAMA N2 1, een team dat toch zo’n 5 punten voorsprong had in de stand. Nou dat verschil kwam in het spel niet terug. De meiden van Smash waren zeer fanatiek bezig en met de gastspelers Nova Koerts en Romeé Steerenburg en onze eigen meiden Milou, Ingeborg en Marit werd er zeer goed gespeeld. Dit resulteerde dan ook in een nette eindstand van 2-2, na zelfs even voor te hebben gestaan met 1-0. Na deze wedstrijd eerst even een wedstrijdje rust, dus weer een kopje koffie of thee voor de ouders om daarna de kinderen weer te kunnen aanmoedigen. De tweede wedstrijd was tegen VCZ en deze tegenstander werd gewoon opgerold met mooie cijfers, namelijk 4-2 winst. De meiden konden de vrije plekken in het veld al aardig goed vinden. Ook door de zeer fanatieke begeleiding van Ilse en Manon, die zeer regelmatig riepen: Gooi naar een plek waar niemand staat. Zo leren de meiden dat toch lekker snel. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen FAMA N2 3 om dit mooie seizoen af te sluiten. Deze wedstrijd werd ook weer gewonnen en nu met 3-1. Meiden jullie hebben een prachtige seizoen gespeeld met een mooie vijfde plaats en 16 punten als eindstand. Ga zo door en maak veel lol, dan zien wij zeker na de winterstop weer mooie overwinningen tegemoet.