Heren 1 goed maar niet goed genoeg

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van Weber Mannenmode Smash Beilen een uitwedstrijd tegen de koploper SSS/E in Emmercompascuum. Met nog steeds een geblesseerde speler kon er ook deze wedstrijd nog geen wisselspeler mee worden genomen. De mannen moesten het met hun zessen zien te klaren.

 

De eerste set liep vrij aardig. De sfeer was goed en er werd redelijk gepassed. Daardoor kon er goed worden aangevallen. De ballen werden met name op de buitenkant mooi naar de grond gemept waarmee goed tegenstand werd geboden aan de koploper. Maar door teveel servefouten en een matige blokkering ging de set verloren met een set stand van 16-25. De 2e en 3e set lieten eenzelfde beeld zien als van de eerste set. De mannen van  Smash Heren 1 speelden bij vlagen heel goed. Met veel vechtlust werd geknokt om punten binnen te halen maar telkens lukte het dan net weer niet. Beide sets ging de winst naar de mannen uit Emmercompascuum met de setstanden 19-25 en 20-25.

De 4e set kwam Smash op grote achterstand te staan (2-9). Toch wist Smash dit om te buigen in een voorsprong van 13-12. Toen was het de beurt aan de mannen van SSS/E om zich te herpakken. Ook deze set wist de thuisploeg binnen te halen. Dit keer met een setstand van 19-25. De wedstrijd werd door Smash dus verloren met 4-0. 

De volgende wedstrijd van Weber Mannenmode Smash Heren 1 is de thuiswedstrijd tegen Flash Nieuwleusen op woensdagavond 17 dec om 20.30 uur