Smash mini 3 team 1 laat punten liggen

Wij moesten zaterdag 22 november in onze eigen Drenthehal spelen. De meiden moesten eerst aantreden tegen FAMA N3 3. Dit team was al vaker van gewonnen, dus dat leek ook deze keer te gaan lukken. Het begon allemaal goed, ondanks niet het beste spel. Er werd snel uitgelopen naar een 4-0 voorsprong.

 Dit kon alleen niet vast gehouden worden tot het laatste fluitsignaal. De meiden van FAMA N3 3 speelden steeds meer harde ballen achterin en daar hadden onze meiden geen antwoord op. Dit resulteerde in een eindstand van 4-4. Gelukkig zagen wij vanaf de tribune dat ook één van de naaste concurrenten (Quinto) ook een punt hadden verspeeld. De tweede wedstrijd moest er gespeeld worden tegen de nummer twee Quinto. Dit team speelde zo sterk dat de meiden van smash er totaal geen antwoord op hadden. Of stond er toch wat teveel kampioensdruk op de meiden. Er werd verloren met 5-1, maar de titel is nog niet beslist. Dan de derde wedstrijd tegen Olhaco N3 2, zou dit de dag nog weer wat op fleuren bij de meiden. Jazeker er werd weer wat beter gespeeld en iedereen werd weer wat vrolijker. Deze wedstrijd eindigde in een nette overwinning van 9-1. Wij houden het dus nog even spannend tot aan 20 november in de Timp te Assen. Maar meiden speel deze zaterdag gewoon lekker vrijuit en geniet vooral veel van deze wedstrijden. Jullie strijden mee tot aan de laatste dag en als het niet lukt. Dan zeker niet getreurd, een mooie tweede of derde plaats is ook geweldig!!! Jullie hebben een geweldig leuk team samen, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Zelfs buiten het volleyballen ondernemen jullie dingen samen, bijvoorbeeld zoals samen zwemmen.

Dus volgende week het laatste verslag van deze nu al zeer geslaagde competitie 2014

Allemaal tot zaterdag 29 november 2014 in de Timp te Assen!!!!