Elke week punten voor Smash mini 2 team 1

Volleyballen is toch echt een zeer leuke sport. Elke week gezellig met elkaar sporten in een team. Deze zaterdag moesten de meiden in de eigen Drenthehal spelen. De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen VVO N2 1. Deze keer waren deze meiden en jongens te sterk voor de meiden van Smash N2 1. De wedstrijd werd dan ook verloren met 4-2 verloren.

De tweede wedstrijd was tegen FAMA N2 2. Dit is een tegenstander waaraan men kan merken dat deze al langer samen spelen. Ze lieten onze meiden gewoon alle hoeken van het veld zien. De wedstrijd ging dan ook verloren met 5-1. Maar deze tegenstander staat nu dan ook gewoon bovenaan. In de pauze tussen de tweede en de derde wedstrijd kwam coach Ilse Poede nog even langs om te vragen waarom het deze dag niet zo lukte. Wij hadden geen idee, maar zeiden wel van de derde wedstrijd dan pakken ze nummer twee Dok gewoon in. Na de eerdere wedstrijden tegen DOK van: 4-2 verlies, 4-3 verlies moest er nu gewoon punten gepakt worden. Het ging namelijk steeds beter tegen DOK. De wedstrijd werd zeer goed gespeeld en dan ook zeer verdiend gewonnen met 4-2. Dus de punten voor deze dag waren weer binnen. Nu twee weken volop trainen en dan zaterdag 13 december nog één dag schitteren deze competitie en dan namelijk in de sporthal De Marse te Ruinen.

Hopelijk komen er nog meer kinderen bij de volleybal. Dan kunnen er weer meer teams ingeschreven worden voor de competitie na de winterstop. Volleybal is zo leuk om te zien!!!