Ouvol net te sterk voor Heren 1

Afgelopen zaterdag mochten de heren van Smash het opnemen tegen vv Ouvol. Met zeven man sterk gingen ze die kant op. Na een korttijdige blessure aan zijn duim, kon Wouter Weidgraaf vandaag weer meespelen.

De eerste set begon spannend. De heren waren aan elkaar gewaagd, ze gingen continu gelijk op. Smash wist de rust te behouden en speelden een aantal mooie ballen. Oudleusen wist uiteindelijk de eerste set binnen te halen met 26-24. Smash begon de tweede set met dezelfde opstelling. Ouvol had al snel een voorsprong te pakken en na een aantal snoeiharde ballen kon Smash, ondanks de hoge servicedruk en goede aanvallen, de set niet terugwinnen en ging de winst wederom naar Oudleusen.

Coach Kor Siertsema besloot de derde set anders te beginnen, en haalde spelverdeler Kristian van Dijk naar de kant en bracht Xander Sinnige in op deze positie. Met deze wijziging begon Smash wederom vol moed aan de set. Beide teams begonnen sterk, maar nadat er wat steken waren laten vallen aan de kant van Smash, wist Oudleusen een voorsprong te behalen. De heren van Smash konden deze voorsprong terugbrengen, maar het was niet genoeg om de winst te pakken. De derde set werd met 25-21 gewonnen door Oudleusen.

Vastbesloten om nog een punt mee te nemen naar Beilen, begonnen de heren aan Smash aan de laatste set. Ondanks hun vechtlust raakten de heren lichtelijk uitgeput waardoor Ouvol ook de vierde set binnen kon slepen en met de volle vijf punten de kleedkamer betrad. De volgende wedstrijd wordt in Erica gespeeld op zaterdag 7 november tegen V.V.E. ’86. Na een overtuigende winst in de bekercompetitie, belooft dit een spannende wedstrijd te worden!