MC2 haalt overwinning uit de tenen

De Hartfunctie Bijscholing-equipe moest zaterdag 21 oktober aan het einde van de middag afreizen naar Gramsbergen. Na een reis van ruim 40 minuten kwam het team inclusief coach Manon Hunse aan in Gramsbergen. Een goede warming up moest zorgen voor een prima wedstrijd. Maar tegenstander Zwaluwen bleek een behoorlijk gelijkwaardige ploeg en Smash MC2 moest knokken.

De 1e set ging verloren met 25 – 21, maar er was nog niets aan de hand. De 2e set was het spel niet altijd even goed, maar knokte het team voor de setwinst. Er werd te weinig 3 keer gespeeld en te veel onderhands. Daardoor kwamen ballen vaak niet aan of gingen in 1 keer over het net. Toch trok Smash MC2 aan het langste eind (22 – 25). De 3e set ging weer gelijk op, alleen nu redden de meiden van Smash MC2 veel ballen zodat Zwaluwen de bal weer moest verwerken en ook zij maakte fouten. Uiteindelijk trok het team de setwinst over de streep (21 – 25) en won daarmee de wedstrijd (1 – 2). Knap gedaan meiden! Blijven knokken en geloven in een goed resultaat kan je ver brengen.

Na afloop smaakte de patat in de sporthalkantine prima en op de terugweg moest er natuurlijk nog even een McFlurry gescoord worden bij McDonalds. Die smaakt dan net even beter na zo’n razend spannende maar knappe overwinning.

 

4 november speelt gedeeld nummer 1 Smash MC2 om 13:30 uur uit in Schoonebeek tegen nummer 3 Triantha MC2.