Lidmaatschap

Uitproberen

Weet je nog niet of je lid wilt worden, maar wil je toch eens kijken of volleybal wat voor jou is? Of wil je de sfeer eens proeven? Dat kan. Je kunt een aantal keer zonder verplichting meetrainen.

Aanmelden

Mocht je lid willen worden dan kun je je via een aanmeldingsformulier aanmelden als lid. Het formulier kun je afgeven aan de trainer of opsturen naar de ledenadministratie. Het lidmaatschap gaat in vanaf het eerstkomende kwartaal en wordt aangegaan voor het gehele of het nog resterende deel van het volleybalseizoen (sept.-aug.)

Competitiespelers ontvangen na inlevering van het formulier van de ledenadministratie een Nevobo-relatiecode waarmee je direct kunt deelnemen aan de wedstrijden. De eerste wedstrijden zul je je bij de scheidsrechter moeten kunnen indentificeren. Jeugdspelers mogen dat ook doen met een pasje waar hun naam op staat (bibliotheekpas, busabonnement of iets dergelijks)

De ledenadministratie zal vragen om een digitale pasfoto waarmee bij de volleybalbond een spelerskaart kan worden aangevraagd. Met de spelerskaart kun je je in het vervolg als speller legitimeren bij de scheidsrechter.

Afmelden

Alle nieuwe en bestaande leden dienen de contributie te voldoen door middel van een automatische incasso. Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail te worden opgegeven aan de ledenadministratie en gaat in per einde van het lopende kwartaal.