Koppositie nog steeds voor Smash mini 2 team 1 ??

Na een zeer succesvolle start van de competitie was het twee minitoernooi aangebroken. Ondanks de toch wat rare weersomstandigheden werd er afgereisd naar sporthal De Marse in Ruinen. Iedereen was weer bij het team en nieuwkomer Nienke Wubs zal haar eerste wedstrijden gaan spelen. De trainster Iris Dekker was ook deze dag weer coach en had twee secondanten mee genomen. Twee jonge meiden die zich zelf hadden aangemeld om coach te worden. Zij gingen vandaag dan ook mee om alles te leren en na een aantal toernooien het over te nemen.

Toen was het tijd om de eerste wedstrijd te spelen tegen FAMA N2 3. De meiden van Smash waren nog niet helemaal top, maar gingen toch aardig voortvarend.  De wedstrijd werd dan toch ook gewonnen met 4-2. De tweede wedstrijd was tegen FAMA N2 2 de tegenstander en daar wisten onze meiden: Irsa, Ingeborg, Milou, Nienke en Marit wel raad mee. De tegenstander werd gewoon van het veld geblazen met wel 8-0.  De meiden hadden even rust, ook omdat VCZ zich in een eerder stadium al hard terug getrokken. De laatste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Sudosa Desto N2 1. Dit team waren de meiden deze competitie nog niet eerder tegengekomen. Maar dat maakte de meiden niets uit, ze speelden gewoon hun eigen sterke spel. De vrije plekken in het veld werden al aardig goed gevonden. De wedstrijd werd dan ook weer zeer verdiend gewonnen met 5-1. De uitslag had zeker hoger kunnen zijn, maar de coach van de tegenstander vroeg of Smash iets rustiger kon spelen, zodat zij ook konden draaien. En ja hoor wij zijn sportief en houden hier een klein beetje rekening mee, maar nemen wel de punten mee naar huis. Met alle te winnen punten (6 punten) keren wij weer huiswaarts naar Beilen. Zodat de koppositie alleen nog maar verder verstevigd is. Ga zo door en aankomende weken in februari flink trainen, dan zien gaan wij 07 maart 2015 gewoon weer verder. Geven jullie alvast wel aan opa’s, oma’s , broers, zussen en verdere familie door dat er 14 maart 2015 thuis gespeeld wordt in de Drenthehal.

Een toeschouwer en fan van Smash N2 1