Stevens en Partners

Op de website van Stevens en Partners kunt u kennis maken met ons kantoor, de diensten en ons werkgebied. We behartigen sinds 1987 de belangen van onze zakelijke en particuliere cliënten op fiscaal en administratief gebied. Sinds de oprichting is ons kantoor gevestigd in Beilen (gemeente Midden Drenthe).
Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf (MKB), zelfstandigen zonder personeel (ZZP), verenigingen, stichtingen en particulieren.

Wij zijn, als ervaren financieel specialisten, uitstekend op de hoogte van wat er speelt op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Bovendien kunnen wij snel inspringen op de actualiteit, waardoor u een deskundige en accurate dienstverlening van ons kunt verwachten. Een goede, open communicatie met u als cliënt vinden wij belangrijk. Daarom houden we de lijnen kort en staan we voor een actieve, daadkrachtige aanpak.

We zijn gecertificeerd lid van het Register van Belastingadviseurs. Door de strikte toelatings- en opleidingseisen wordt het gecertificeerde lidmaatschap maatschappelijk als keurmerk erkend en ook als zodanig herkend.