Spelregels sponsoring

Binnen de vereniging hanteren wij de volgende afspraken en regels bij het aangaan van een sponsorovereenkomst:

  1. Concurrentie: de belangen van een nieuwe sponsor mogen niet in conflict komen met de belangen van een bestaande sponsor, tenzij dit in overleg is gegaan met de bestaande sponsor en hiermee akkoord is. Bijvoorbeeld: Jumbo Mulder is een bestaande teamsponsor, dus er mag niet zonder overleg overige sponsorkleding voor dat team te worden aangeschaft.
  2. Kledingcontract Hummel: de volleybalvereniging Smash Beilen heeft in samenwerking met Combisport Beilen een sponsorovereenkomst waarin staat dat wedstrijdtenue dient afgenomen te worden bij de Combisport van het merk Hummel of zijmerken van Hummel. Dit betekent dat trainingspakken, wedstrijdshirts en inspeelshirts van het merk Hummel dienen te zijn.
  3. Attentie voor de sponsor: er wordt vanuit de vereniging verwacht dat de teams zelf ook initiatief nemen om hun sponsor meerdere malen per jaar in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan het uitnodigen voor de teamfoto, social media berichten via eigen kanalen of de PR-commissie, een klein presentje aan het eind v/h seizoen etc. Dit wordt zeer gewaardeerd.