Commerciële commissie

Voor een volleybal vereniging zijn sponsoren onmisbaar. Bij onze vereniging hebben we verschillende vormen van sponsoring. De shirtsponsors zorgen ervoor dat onze teams netjes in hun sporttenue lopen. Als tegenprestatie spelen de teams in kleding voorzien van logo of bedrijfsnaam. Daarnaast hebben we bordsponsoren. Zij hebben een reclamebord in onze sporthal. Recent hebben wij een Club van 50 opgericht. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren voor 50 euro per jaar de vereniging sponsoren. Diegene zijn/haar naam wordt zichtbaar in het Club van 50 bord, welke in de sportkantine hangt.

De sponsorcommissie zorgt voor het onderhouden van de relatie met onze sponsoren. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor eenmalige of jaarlijks terugkerende acties zoals de Grote Clubactie, Rabo Clubsupport, bedrijventoernooi en een lokale verkoopactie om de kas van de vereniging op peil te houden.

De Commissie bestaat uit: Manon Hunse (voorzitter), Anne Eefting en Aranka Ties.

Hebt u vragen of bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van de lokale volleybalvereniging? Neem dan contact met ons op!

Mailadres: commercielecommissie@smashbeilen.nl

Telefoonnummer (Manon Hunse) 06 52 074 038