X-Mas Beach Volleyball – 22 december tot en met 31 december 2018

Traditie getrouw organiseren wij altijd aan het eind van het jaar het internationale bekende X-Mas Beach toernooi. Dit beachvolleybaltoernooi omvat dit jaar 8 toernooidagen, verdeeld over toernooiblokken van 4 uur per toernooi. In de verwarmde beach hal Lindobeach in Scheveningen met 3 beachcourts is er elke speeldag volop mogelijkheden om mee te doen. In verschillende categorieën kunnen teams zich opgeven en voor leuke prijzen spelen. Zowel voor de heren, dames als mix teams op divisie, hoog, midden en laag  is er voor ieder niveau een leuk toernooi te spelen.

Ook voor het hele gezin is er een leuk toernooi te spelen. Op zondag 23 december staat in het teken van jeugd en familie!

Lijkt het je leuk om met je kind te spelen, dan kan je je opgeven voor het ouder & kind toernooi. Zijn er broertje en zusje die het een keer leuk vinden om samen te spelen dan kunnen ze meedoen met het broer & zus toernooi. Of juist met z’n alle spelen, geef je dan op voor het 4×4 familie/vrienden toernooi. In de bijlage kunt u zien wanneer welke categorie is ingedeeld.

Per toernooi kunnen er maximaal 5 teams deelnemen. De 6e aanmelding komt dan op de wachtlijst of schrijft zich in voor een ander toernooi.

Deelnamekosten:
2×2 toernooien € 35,00 per team
4×4 toernooien € 45,00 per team

Er worden elke dag eigen gemaakte verse oliebollen geserveerd! (het schijnen de lekkerste te zijn 😊)

Wil er een team meedoen? Die kan zich opgeven via: http://www.lindobeach.nl/events-x-mas-beach