Voorbereiding seizoen 2018-2019 (2)

Elk jaar is het weer een puzzel om de teamindeling, trainers en trainingstijden rond te krijgen. Alleen dit jaar is het een puzzel van 10.000 stukjes. Het is een enorme puzzel dit jaar die de technische commissie veel tijd
en energie kost om rond te krijgen. Wij werken achter de schermen hard aan de puzzel en krijgen beetje bij beetje de puzzel af.  Hierbij alvast een stukje puzzel die voorlopig af is.

In de bijlage van deze mail vindt u de trainingstijden voor de laatste trainingen die seizoen. Ook is er een voorlopige teamindeling van de jeugd C, jeugd A en B en dames bijgevoegd. Het is een voorlopige teamindeling die tot stand is gekomen in overleg met de trainers en technische commissie. Hier is naar verschillende factoren gekeken en hebben we geprobeerd voor iedereen de best mogelijke plek te geven, zodat ze met plezier kunnen volleyballen en zich kunnen ontwikkelen. Woensdagavond 16 mei kunt u vragen stellen aan de technische commissie over de teamindeling in de sporthal vanaf 19.30 uur.